Broodjes, kadootjes en natuurlijk thee

Na een drukke week op het werk, veel gedoe, extra actie voor zaterdag (wat pas op vrijdagmorgen definitief is), drama met een dug out, ook daarvoor nog een extra lading kranten de deur uit. Gewoon een drukke week dus. Maar vanmorgen dus even de tijd om het aangename met het minder aangename te combineren. Boodschappen doen, is niet mijn hobby en doe ik beslist niet vaker dan 1x per week en vandaag dus de boodschappen uit Duitsland gehaald. 
De lekkere broodjes van de Lidl, 2 vriendinnen krijgen een heerlijke zomerpakket met allerlei lekkere wijnen, de man van een is ook jarig en krijgt een Playboy pakket, chocolade, douche schuin en deo allemaal bij elkaar gezocht en met het befaamde konijntje.

Maar als ik dan toch in Duitsland ben, dan natuurlijk ook even kijken of er nog nieuwe zakjes zijn en die zijn er inderdaad. Nieuwe Lord Nelson, Sidroga die net weer anders is. Dus mijn dag kan niet meer stuk. En wie ze wil ruilen, prima, mail me even en ik leg ze opzij.

One thought on “Broodjes, kadootjes en natuurlijk thee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + zes =