Vietnam en nog wat leuk spul

Ik heb het hier wel vaker gehad over Elly, de grote onbekende die mij met een zekere regelmaat voorziet van nieuwe theezakjes. Afgelopen week was het dus weer zover. Er kwam weer een dikke envelop vol met zakjes. Dit keer was de vakantie doorgebracht in Vietnam. En van Vietnam kwamen er dus zakjes mee van Lipton, Cozy en Kim Anh. De Lipton was geheel nieuw voor me, de Cozy zakjes bevatten nummers en de Kim Anh was net even iets anders dan het zakje wat ik reeds in de verzameling heb zitten.

Manlief van Elly was ondertussen ook nog even naar Kroatie geweest, heerlijk want hij denkt ook al aan me en vandaar kwamen dus Franck zakjes met nummers. Joepie, ik ben er heel blij mee, want deze zakjes heb ik dus wel in de verzameling, maar dan zonder nummer.


Ach en laat hij ook nog even naar Rotterdam moeten, misschien heel dicht bij huis, maar wel 4 nieuwe Peeza envelop zakjes. Wat kan een mens toch gelukkig zijn met een simpele envelop met bijna allemaal nieuwe zakjes. En Elly ook nog vermelden dat het misschien niet zo veel is wat er is meegenomen uit Vietnam, nou ik ben er dus heel erg blij mee. Mijn verzameling is onverwachts weer gegroeid. Zo zie je maar, waar een simpel oproepje van mij, jaren terug op de Libelle site, al niet kan voortbrengen.

Elly hardstikke bedankt. 


One thought on “Vietnam en nog wat leuk spul”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =