Oostenrijk

Vandaag was er weer een klein pakje bij de post, zat lekker te lezen maar het werd me toegeworpen door Jeroen met de mededeling, “Kijk weer theezakjes”. 
Lijkt me niet erg logisch want zover ik weet is er niets onderweg, er zijn de laatste weken geen ruilingen afgehandeld aangezien ik er even geen tijd en zin in had. Maar het lijkt inderdaad wel op een envelop met theezakjes. Stempel zegt dat het uit Oostenrijk komt, spannend want daar ken ik geen verzamelaars.

De envelop maar snel opengemaakt en wat zit er in………… ja zeker, theezakjes. Ach wat lief, ik heb ondertussen door hoe ik aan deze zakjes ben gekomen. En wil deze persoon dan ook hartelijk danken. 
Zo gaan politiek en theezakjes ook eens samen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + twintig =