Time Out

De afgelopen maanden heb ik best heel veel aan mijn theezakjes gedaan, mede doordat ik het druk heb op mijn werk, waar ook de nodige spanningen bij komen kijken en omdat ik even wat gas terug moest nemen in mijn prive situatie. En dan is het heerlijk ontspannen met een berg theezakjes naast je en deze lekker te verwerken in de verzameling. Ondertussen meer dan 8000 op Catawiki. Alles wat nieuw bij me binnenkomt gaat naar CW en soms wordt dit aangevuld met zakjes uit mijn Excel bestand. Gaat al met al dus heel erg lekker. Maar vandaag was er niet zo heel veel zin in de theezakjes. Ben even theezakjes moe. Kan me er even niet toe zetten om te scannen en of aan te vinken. Voor de “Die Hard” verzamelaars zal dit onbegrijpelijk zijn, die zitten elke dag in de zakjes, maar anderen zullen me wellicht wel begrijpen en weten dat er meer is dan theezakjes. Dus heerlijk zitten lezen in het nieuwe boek van Jan Mulder (nee niet de bekende uit Nieuwolda), maar een vriend van me uit Gieten.
Boek gaat niet over theezakjes maar over voetbal en het einde van mijn cluppie SC Veendam. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 10 =