Carola bedankt

Ex collega Carola is met haar zus Simone naar Berlijn geweest. Arme Howard, hij moest dus thuis blijven. Op het moment dat ze dus in Berlijn zijn dan komen er via Facebook allerlei beelden voorbij waar de dames allemaal zijn. Mooi, prachtige stad, dus die zullen zich wel vermaken. En stiekum hoop je dus dat ze ook nog even aan mij denken. Voordeel is dat Carola zelf thee drinkt en dus bewust kijkt naar thee. Afgelopen woensdag kwam er dus een dikke envelop op mijn bureau, hmmm dat voelt niet als vakantiebonnen. Is daar misschien iemand die even gebruikt maakt van mijn Antwoordnummer????
Gaande weg de morgen heb ik tijd om toch eens te kijken wat er in deze envelop zit. Joepie…… het zijn theezakjes. Heel veel theezakjes. Restaurants, hotel, wegrestaurants, alles is geplunderd. Missende exemplaren van Pure, Dallmayer met andere achterkanten. Leuk leuk leuk. Wat een leuke week, zomaar allerlei zakjes krijgen. Carola en Simone, bedankt,  ze zitten reeds weer in mijn verzameling en de dubbelen……die neem ik zondag mee naar de ruilbeurs in Zaandam. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 8 =