Tsjikke bedankt

Soms heb ik het idee dat mijn collega’s altijd maar op vakantie zijn. Zal wel niet zo zijn, maar het voelt wel eens zo. En dan is het niet zo dat ik ze altijd mis op het werk, de werkzaamheden gaan ook zonder hun wel door maar ik merk het bij een aantal altijd wanneer ze weer terug zijn. Dan komen de theezakjes weer boven water. Dan merk ik dat ze de gekregen mesjes mee op vakantie nemen, de zakjes worden namelijk zeer netjes opengesneden en de ontbijttafel wordt goed geplunderd. Afgelopen maandag was het weer zover. Tsjikke kwam binnen een paar weken al weer terug uit Oostenrijk, de ski’s waren weer eens onder gebonden. Ze had een aantal doosjes meegenomen uit de plaatselijke supermarkt en weer allerlei leuke zakjes. Een aantal had ik natuurlijk al, dat kan ook niet anders dan wanneer je er reeds zo ontzettend veel bezit, maar er waren toch ook weer nieuwe aanwinsten. Een Teekanne die ik nog miste in een serie, Mr. Perkins die ik nog nooit had gezien en bijzondere Whittington. Ach ik ben dan weer hardstikke blij want dit word je zomaar even in de schoot geworpen. Suprise suprise. Tsjikke wederom weer heel erg bedankt en wat mij betreft, ga maar snel weer eens een weekje op vakantie. Ps, voor ik het vergeet natuurlijk ook Hessel bedankt, want wat is zoal lees in jouw mail, draag jij ook je steentje bij aan mijn verzameling.

One thought on “Tsjikke bedankt”

  1. Superleuk dat je zoveel kennissen en collega's hebt die aan je denken tijdens de vakanties! Zo krijg je steeds weer wat nieuwe erbij en mooie dubbelen.
    Veel plezier morgen in Zaandam en ik lees je verslagje vast wel binnenkort.
    Fijn weekend, Rensina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =