Wegsteken, wegsteken en nogeens wegsteken

Vakantie en wat ga je dan doen. Theezakjes kopen in Duitsland, nieuwe Advent series van Salus, Yogi en Alnatura. Theekamer opruimen, was weer eens dringend noodzakelijk aangezien er weer 100den doosjes stonden opgestapeld. En natuurlijk theezakjes in de mappen steken om zo mijn mega achterstand weg te werken. Nou dat lukt dus aardig. Nieuwe series gaan gelijk op Catawiki en de rest gaat in de map. Om toch een stok achter de deur te hebben, heb ik een deadline. 31 december moet de achterstand volledig weggewerkt zijn en wil ik beginnen met de letter A om die volledig in Catawiki geplaatst te zien. Alles wat vanaf 1 januari binnenkomt gaat gelijk in Catawiki. Dit moet toch te doen zijn. Hoe lang ik hier mee bezig zal zijn? Geen idee, 1 jaar? Misschien wel langer. Is ook niet erg, zolang ik er maar lol en ontspanning in kan vinden. Via deze weblog zal ik jullie in elk geval op de hoogte houden van mijn vorderingen en langzamerhand zullen er hele mooie zakjes te zien zijn. Heb natuurlijk al even gekeken wat er allemaal op staat, zeer mooie zakjes maar ik weet ook dat ik zakjes bezit die er niet te zien zijn. 


2 thoughts on “Wegsteken, wegsteken en nogeens wegsteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − tien =