2 gedachten over “Besluit is genomen

  1. Eerst alles in de mappen doen, de achterstand van heel veel en dan is het echt heel veel, wegwerken. Ik verwacht dat de achterstand wel meer dan 2000 zakjes is. Daarna is het hopelijk eerst heel veel aanvinken en wat er dan overblijft is scannen en invoeren.
    Dus je snapt wel, geen klusje van weken maar van maanden, wellicht wel een jaar. Maar zoals ik al schreef,ik heb geen keus, of niet meer invoeren, maar dat is volgens mij het begin van het einde en dat wil ik beslist niet. Je ziet vanzelf wanneer de letter A door mij verwerkt wordt. 2013? Geen haast klus van maken want anders gaat de lol er af, gewoon rustig doorgaan. Heb je trouwens wat nieuws?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *