Klein maar zeer gezellig

Afgelopen zaterdag, om half 9 de auto in richting Wommels. Sjieuwke vewacht ons weer in haar kapsalon.

Dit keer alleen richting het Friese land aangezien mijn dag zich vandaag gaat afspelen in de 3 noordelijke provincies. Wanneer ik arriveer, dan zijn er al een aantal dames aanwezig, gelijktijdig komen Joke en Hein binnen en Daatje komt er ook al aanlopen met mega veel bakken. Heerlijk, lekker overzichtelijke beurs.
We beginnen met Linda, ze heeft nieuwe Lipton en ik laat haar maar gelijk de nieuwe Alnatura Advent serie zien. Ja die heeft ze niet, dus mag er gelijk 24 uitzoeken. Dit aantal zal ruimschoots worden overschreden, begin is prima. Lekker doorgaan. Dan Joke, Daatje, Klaske, Christine het gaat lekker. Mijn plastic tasje (ja ik was mijn Golden Bag vergeten) gaat lekker vol. En voor we het weten is het half 3 en moet ik eerder de beurs verlaten. Men verwacht mij op een feestje in Nooitgedacht, voor de zuidelingen onder ons, ergens in de buurt van Assen. Dus geen tijd meer om met Saakje en Sjieuwke te ruilen. Gelukkig hebben wij dit de laatste maanden nog gedaan. Wanneer ik veel en veel later thuis kom, dan toch maar even de nieuwe aanwinsten tellen. 269 zakjes. Geen idee of er veel dubbel tussen zit, nu ik niet meer met mijn oude vertrouwde excellijst werk is het toch voornamelijk kijken. Dit dus maar gewoon insteken en later op mijn nieuwe manier van verwerken. Dit is voor mij de laatste beurs van dit jaar, Steenbergen is te ver in de winter en bijna niet te doen om dan in 1 dag op en neer te rijden. Alhoewel, het kriebelt wel. Al was het alleen maar voor de gezelligheid. Het mooiste zakje van de beurs? Ja beetje moeilijk, echt een uitschieter qua plaatje was er niet echt. Maar wel weer heel veel bijzondere Chinese zakjes en sommige zijn beslist niet mooi maar wel het meest welkom in de verzameling.


One thought on “Klein maar zeer gezellig”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 16 =