Trouwen en theezakjes

3 Augustus jl. is mijn directe collega Carola getrouwd. Haha, misschien een tegenvaller voor de personen die dachten gezien de koptekst dat ik ga trouwen. Nee ik geloof niet in het fenomeen trouwen. Maar gelukkig Carola wel. Op de stralende zomerdag was ik bij de trouwerij aanwezig en kan zeggen dat het een pracht dag is geweest. Trouwlocatie was geweldig en naderhand was er voor familie, vrienden en collega’s een High Tea party in de Vlinderij. Al met al een geweldige dag. Deze dag werd door hun gevolgd door een huwelijksreis naar de Canarische Eilanden en ondanks dat het haar wittebroodsweken waren heeft ze toch nog aan mij gedacht. Ze is namelijk teruggekomen met allerlei leuke zakjes, waarvan een groot aantal nieuwe. Ondanks dat ik na de 35 000 zakjes ga, blijven er toch steeds verrassingen komen. Familie Kicken, bedankt voor deze nieuwe zakjes, ik ben er blij mee.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + drie =