Advent 2012

De vakanties in het noorden van Nederland zijn net 1 week voorbij, de scholen en ik zelf ook, zijn net weer 1 weekje aan de slag. Het lijkt allemaal zover weg, maar mede door de late vakanties hier, heb je amper in de gaten dat het al weer september is. Dus op naar de feestdagen. En ja hoor tijdens de beurs in Assen zijn ze weer gesignaleerd, de Advent zakjes uit Duitsland. Hier in Nederland mag men zich dan zorgen maken dat de Aldi reeds de pepernoten verkoopt. In Duitsland zijn de Advent pakketten weer voorradig. Nu nog Sonnentor, Alnatura en Salus. Of doen zij dit jaar niet mee?

 
 

 

Please follow and like us:

3 thoughts on “Advent 2012

  1. Ze zijn echt mooi, ik hoop ze ooit ook nog eens te ontvangen. Wie weet bestel ik ze ook wel…
    Fijn dat je zoveel zakjes uit Assen hebt kunnen ruilen, ik heb ze even snel geteld en volgens mij had ik 350. Ik moet ze nog even nakijken, er zijn wel een aantal dubbelen bij. Maar die kan ik mooi weer ruilen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =