4 gedachten over “Assen 2012

  1. Ik was om half 7 thuis.
    Natuurlijk direct aan het tellen gegaan, 335 zakjes.
    Weer een hele leuke dag gehad.
    Maar inderdaad weinig verzamelaars, ook uit het noorden miste ik er een aantal.

  2. Ik zal de T-Adressen binnenkort eens nakijken of wij bepaalde personen wel in de lijst hebben staan. Nadeel is natuurlijk ook dat de vakanties hier erg laat waren en veel net weer thuis en niet gelijk weer in de zakjes duiken.

  3. De beurs van vandaag zal zeker een van de oorzaken zijn geweest dat er niet zoveel verzamelaars geweest zijn. Moest ik kiezen tussen een beurs redelijk in de buurt of in het verre noorden dan zou ik ook de dichtsbijzijnde beurs nemen. 2 Beurzen daags na elkaar is wel wat erg veel van het goede. jammer dus dat er geen overleg plaats vindt en dat er gewoon een beurs 1 of 2 weken verschoven wordt.

  4. Ben het met je eens hoor, maar dan nog waren er zelfs weinig verzamelaars van boven Zwolle om het maar zo te zeggen. Ik kan me op deze manier voorstellen dat Hillie er mee stopt om het te organiseren. Ik heb zelf heel goed kunnen ruilen en ik hoor meer die dat gedaan hebben, maar ik ruil net als de meeste ook prima via de mail, alleen er gaat niets boven een beurs, je ziet zoveel bekenden weer, vaak gaan de gespreken maar zijdelings over theezakjes maar veel meer over totaal andere zaken. Het sociale is voor mij net zo belangrijk, dus ik hoop echt dat we hier in het noorden wel een beurs houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *