Assen 2012

Het nieuwe theezakjes seizoen is weer begonnen. 
Assen is voor de noordelingen de aftrap. 
Reeds om half 9 staat José voor de deur, tassen inladen, richting Sappemeer om daar Rensina mee te nemen en dan hup naar Assen. Nu is Assen voor ons bijna een thuiswedstrijd en we zijn dan ook lekker op tijd aanwezig. Hilly is er nog niet, maar in een heerlijk zonnetje staan Joke en Ciny reeds te wachten. Lekker om de dag zo te beginnen, even bijkletsen, de laatste theenieuwtjes uitwisselen en de tijd vliegt. Ondertussen komt Hilly en we gaan lekker een plekje opzoeken. 
Ruimte genoeg, het is nog rustig. 

Ja en dan begint het al oude zoeken door de bakken en voor je het weet is het al weer 12 uur, de tijd vliegt.

Aangezien het niet echt druk is, kun je lekker op je gemak de bakken door worstelen. Werkt lekker ontspannend en er is geen haast. De nieuwe vakantie aanwinsten uit Turkije, Cananda, Amerika, Duitsland, Spanje veel verdwijnt er weer in mijn “Golden Bag”. Zelfs de eerste Advent serie van 2012 is binnen. Gaat lekker zo. Er komen zakjes uit Korea voorbij, 
maar ook de laatste aanvullingen van de nieuwe C1000.

O wat gaat het weer lekker en wat hoor ik veel nieuwtjes, de Engelse Pukka heeft nu een europees logo op de achterzijde, Tea Masters of London heeft een extra regel op de achterzijde.  We gaan weer een leuk seizoen tegemoet. Wat een fijne dag, kom weer met 366 nieuwe zakjes thuis en weinig zakjes die ik reeds bezat. Voor mij dus een zeer geslaagde dag. Misschien een kleine smet op de dag, er waren weinig verzamelaars. Komt dit misschien door de overvloed aan beurzen? Zondag Zaandam, over 2 week de Bilt? Het zou jammer zijn als de enige grote beurs in het noorden gaat stoppen. 4 thoughts on “Assen 2012

  1. Ik was om half 7 thuis.
    Natuurlijk direct aan het tellen gegaan, 335 zakjes.
    Weer een hele leuke dag gehad.
    Maar inderdaad weinig verzamelaars, ook uit het noorden miste ik er een aantal.

  2. Ik zal de T-Adressen binnenkort eens nakijken of wij bepaalde personen wel in de lijst hebben staan. Nadeel is natuurlijk ook dat de vakanties hier erg laat waren en veel net weer thuis en niet gelijk weer in de zakjes duiken.

  3. De beurs van vandaag zal zeker een van de oorzaken zijn geweest dat er niet zoveel verzamelaars geweest zijn. Moest ik kiezen tussen een beurs redelijk in de buurt of in het verre noorden dan zou ik ook de dichtsbijzijnde beurs nemen. 2 Beurzen daags na elkaar is wel wat erg veel van het goede. jammer dus dat er geen overleg plaats vindt en dat er gewoon een beurs 1 of 2 weken verschoven wordt.

  4. Ben het met je eens hoor, maar dan nog waren er zelfs weinig verzamelaars van boven Zwolle om het maar zo te zeggen. Ik kan me op deze manier voorstellen dat Hillie er mee stopt om het te organiseren. Ik heb zelf heel goed kunnen ruilen en ik hoor meer die dat gedaan hebben, maar ik ruil net als de meeste ook prima via de mail, alleen er gaat niets boven een beurs, je ziet zoveel bekenden weer, vaak gaan de gespreken maar zijdelings over theezakjes maar veel meer over totaal andere zaken. Het sociale is voor mij net zo belangrijk, dus ik hoop echt dat we hier in het noorden wel een beurs houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − negen =