Thee Beurzen Tips

Jonas verschil

Partijtje Jonas zakjes ontvangen, zelfs een met een nummer boven de 100. Hardstikke leuk, de rest heb ik al. Toch even goed bekijken en wat schetst mijn verbazing. Op een zakje zie ik op de voorkant ” Open Here”. Toch weer net anders, kleuren zijn ook ietsje, lees duidelijk ietsje lichter. Zullen alle andere nummers ook zijn met “Open Here”?


Please follow and like us:

2 thoughts on “Jonas verschil

  1. Hallo Maria, In mijn verzameling van Jones heb ik ook 2 nummers boven de 100: nr. 118 en 139. Ik begrijp dat deze hoge nummers dan pas nieuw zijn ? Verder heb ik ook een verschil in kleur van de tekst "open here", in wit en zwart. En het zwart valt dus bijna niet op !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =