Slechte zomer, theezakjes tijd

In de zomer maanden liggen mijn theezakjes aan de zijkant, ik heb er dan weinig belangstelling voor. Mijn tuin, wandelen, fietsen, terrasje pakken, al dit soort leuke dingen kunnen dan op meer belangstelling van me rekenen. Maar met de regenachtige dagen van de afgelopen weken, kan ik al deze dingen wel vergeten. Dus de spaarzame vrije tijd die ik beschik wordt in de theezakjes gestoken. Het resultaat is momenteel ruilen met Rusland, Chili, Hongarije, Tsjechie, 2x België en zelfs in Nederland wordt druk geruild. Heerlijk maar nu het mooie weer er toch aankomt zetten (of zal het maar bij 1 dag blijven) wil ik graag dit weekend veel afhandelen. Maar de nieuwe aanwinsten die onderweg zijn, zijn allemaal weer heel erg leuk, geweldige nieuwe series, een aantal oudjes die zomaar op je pad komen en een aantal nieuwe theevrienden om mee te ruilen. Gewoon dus geen tijd voor een mooie zomer. Nog 6 weken werken en dan eindelijk vrij en tijd om alles te verwerken. Of toch niet, want zal in België en Duitsland tijdens de vakantie vast weer opzoek gaan naar mooie aanwinsten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =