Ik mis de PTT

Ongeveer 2 maanden terug heb ik een enveloppe voorzien van NAW gegevens naar Valkenswaard gestuurd, inhoud een aantal leuke zakjes. Na 14 dagen heb ik nogmaals het pakket verzonden aangezien de eerste niet wat aangekomen. Kan gebeuren, maar leuk is het zeer beslist niet. 3 week terug een enveloppe naar Chilie, tot op heden niet aangekomen, ook haar enveloppe is hier nog niet binnen. 2 week terug een brief naar België, nog steeds niet binnen. En waar blijft mijn pakket uit Duitsland? Is het ruilen per post nog wel leuk? Want afgelopen jaar is het ook al misgegaan met Argentinië. Bah, ik begin hier ondertussen wel van te balen. Nu zullen jullie denken, ach het komt de meeste keren wel goed, ja gelukkig wel. Maar sinds enige maanden krijgen wij doordeweeks nog amper post. En op zaterdag ligt hier de hele brievenbus vol. Is dit het nieuwe beleid van PostNL? Hier ben ik dus niet gelukkig mee. Geef mij de oude vertrouwde postbode maar weer terug. Elke dag post, bijna kon je de klok erop gelijk zetten wanneer hij er aan kwam fietsen. Nee die tijd is geweest. Jammer.

Daarom even een ode aan de oude vertrouwde postbodes van vroeger. Klik hier

Reacties

Wen er maar aan dat is de toekomst van postNL.
De postbode is straks een uitgestorven beroep (want die zijn te duur) en zijn het nu allemaal postbezorgers en die werken niet fulltime want volgens de reclame kun je naast het post bezorgen ook je kinderen naar school brengen. En er is meer concurrentie op het post gebied. Dus de hele dag post van verschillende postbedrijven.
Maar ik ben met je eens er gaat veel mis ze kunnen niet goed lezen want wij krijgen geregeld post van een ander. En voor mijn “postbode” is het ook niet geweldig.

José 06-07-2012 @ 21:54

Nu heb ik nog steeds mijn theezakjes-enveloppen ontvangen, maar ik ruil niet zo heel veel (denk ik) als jullie. Maar wat denk je van schriftelijke afspraken voor het ziekenhuis die je niet ontvangt. En als je dan gaat bellen waarom het zo lang duurt krijg je te horen dat je niet bent komen opdagen voor de afspraak, die dan al weer enkele dagen voorbij is……………………. En dan hoor je in je kennissenkring nog een tweetal van deze voorvallen, ook ziekenhuisafspraken. En wat denk je als je hoort dat iemand een stapeltje post ontvangt van ruim een jaar geleden ? Van mij mag de boel teruggedraaid worden !

Frieda 06-07-2012 @ 22:07

Zo zo, wat een reacties. Ten eerst Rienus bedankt voor je reactie, nu weet ik dus dat het Jan Huis is die op de foto staat. Ja en wat moet ik zeggen op de berichten van José en Frieda, dat ik 2 dagen verder ben en mijn post nog steeds niet binnen is? Of dat er de afgelopen week 2x een brief is binnengekomen?
Normaal gesproken krijg ik elke dag bijna wel post. Misschien Post NL eens bellen. Onmogelijke opgaaf want dit bedrijf is niet te bereiken via de nummers die men op hun site heeft staan. Ongetwijfeld wordt dit vervolgd.

Maria 08-07-2012 @ 09:59

Misschien doen ze dat wel express dan krijgen ze ook geen klachten. ” Dan gaat alles goed.” Misschien een idee om naar Veendam/Winschoten te bellen misschien dat zij jou verder kunnen helpen.
En ze hebben het veel te druk met de reorganisatie en hoe ontsla ik een postbode en hoe werf ik nieuwe postbezorgers dan jou/onze brieven te bezorgen. Of ze kunnen jou adres niet lezen of vinden en het kan ook zijn dat het bij iemand anders in de brievenbus ligt.

José 08-07-2012 @ 16:54

PostNL is in 1 woord een RAMP. Ze verhogen de tarieven, maar bezorgen je post niet. Ook ik heb al diverse brieven en zelfs aangetekende brieven verstuurd die niet aankomen. Geef ook mij de vertrouwd PTT maar weer terug.

Marjoke Rozier 08-07-2012 @ 23:28

Ondertussen 3 week en mijn post is nog niet in België aangekomen. Over aankomst mijn post in Chilie durf ik amper nog te denken. Maar waar blijft mijn post uit Duitsland en Korea? China is trouwens wel gelukt. Zo gaat de lol van het ruilen van theezakjes per post. IKWIL DE PTT TERUG!!!!!!

Maria 09-07-2012 @ 21:16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − drie =