Zomaar wat nieuws

Ja, ik weet eigenlijk niet wat voor Kop ik boven deze tekst moet zetten, want eerlijk gezegd, er is gewoon weinig nieuws. Ik kan natuurlijk melden dat er er op de C1000 zakjes nu nummers staan, maar dat weet de meerderheid al, ja ik moet gewoon bekennen dat ik weinig te vertellen heb. Ben druk bezig mijn grootste ruil te verwerken, meer dan 200 zakjes met 1 persoon, stuk voor stuk nieuwe series of aanvullingen op series welke ik reeds bezit, maar geen enkel dubbel zakje. Maar of dat nu allemaal interresant nieuws is, ik denk het niet. Ja wat moeten we dan vertellen, dat ik 12 mei naar Steenbergen ga? De Bilt oversla aangezien dit niet te combineren is met mijn andere hobby, want as vrijdag hebben we de laatste wedstrijd van dit seizoen in Veendam. En de laatste avond heeft toch iets speciaals. Daarmee wordt je maar weer een duidelijk op het feit gedrukt dat een jaar zomaar weer voorbij is. Er staan trouwens as vrijdag bij het voetbal wel 3 AH tassen vol theezakjes voor me klaar en volgens berichten zitten er ook allerlei bijzondere zakjes tussen. Dus eigenlijk is dit gewoon een berichtje dat hier alles gewoon zijn gangetje gaat en dat er wekelijks leuke zakjes deze kant opkomen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =