Bergen theezakjes

Afgelopen jaren kreeg ik tijdens mijn werk voor BV Veendam regelmatig een zak met theezakjes, altijd leuk, veel dubbelen, maar toch vaak vond ik nog wel iets leuks. Nu ik geen werkzaamheden meer verricht voor de club, zie ik Marchien niet zo heel vaak meer maar vorige week deelde ze mede dat er heel veel theezakjes waren voor me. En gisteravond heb ik ze dus meegenomen. 2 mega vol gestopte AH tassen met zakjes, er kon echt niet meer bij in en ze zitten als haringen in een ton, zo vol. Veel materiaal wat is reeds bezit maar her en der zie ik toch wat leuks, gelukkig is het hier bijzonder slecht weer en heb ik de tijd om eens te spitten naar leuke zakjes. Marchien hardstikke bedankt en tot volgend jaar, zal er wederom niet vaak meer zijn, maar probeer toch nog weer een aantal keren te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − vijf =