Kleine beurs, maar erg gezellig

Afgelopen zaterdag waren we weer te gast bij Sjieuwke Buding in Wommels. Niet al te vroeg de deur uit, we kunnen het tegen half 9 nog ruimschoots doen. Mappen en dozen in de auto en rijden maar. Zoals gewoonlijk weer veel bij te praten met José en dan geen theezakjes, maar over het werk, ouders, ziektes dus gewoon de dagelijkse beslommeringen. Even voor 10 zijn we in Wommels, waar de eersten reeds zitten te ruilen. Er komen nog een paar binnen en met ongeveer 10 verzamelaars gaan we er tegenaan. Voordeel van een kleine beurs, je praat meer met elkaar, bekijkt de ruildozen beter en daardoor komen er erg leuke oudere zakjes boven tafel. Onder het genot van vele koppen thee en chocolade eitjes is het toch zo weer 4 uur en kan ik 224 noteren. Niet allemaal nieuw voor, toch wat dubbelen maar ach die gaan gelijk de ruilbak weer in. Sjieuwke nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Reacties

Het was heel gezellig. Ik heb 198 zakjes geruild.
Sjieuwke bedankt voor je gastvrijheid!

Joke L. 01-04-2012 @ 12:55

Bedankt Sjieuwke, was erg gezellig, en heb 289 zakjes geruild, maar er zaten wel enkele dubbelen tussen,maar die zijn weer goed voor de ruildoos.

Sietske G. 01-04-2012 @ 18:53

Hey superleuk……….mijn zakje als ‘zakje van de beurs’!!!

klaske 05-05-2012 @ 15:49

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =