Theezakjes en moeilijke periodes

Een leven kan raar lopen, de mijne bestaat uit ups en downs zoals de meesten van jullie weten. Maar kan over de periode dat ik nu alleen ben, alleen maar zeggen dat dit misschien wel de beste periode uit mijn leven is. Heb wel al vaker gezegd, ik denk dat ik iemand ben die het beste functioneert als ze alleen is en niet in een relatie zit. Alleen maar goed dus. Maar de afgelopen maanden heb ik toch wel in een wat andere periode gezeten, een periode van angst, angst om mijn gezondheid. Totaal niet ziek zijn, maar wel iets vreemds in je lichaam tegenkomen en dan kom je in een circuit van ziekenhuizen, artsen die hun bezorgdheid uitspreken, woorden noemen die je niet wilt horen en toch door moeten gaan. Al met al 2 maanden onzekerheid. Hoe kom je deze door? Thuis blijven en gaan piekeren? Nee dus, omdat ik me goed voel, gewoon door blijven werken, thuis mijn dingen doen en heel veel afleiding kunnen vinden in mijn theezakjes. En dan is het maandag 19 maart en hoor je dat het goedaardig is, men niet wil opereren omdat ik er geen hinder van heb en het geen kwaad kan dat het blijft zitten. O wat heerlijk, ik ben gezond!

Reacties

Gefeliciteerd. Dit is het mooiste bericht wat je kunt krijgen toch! Gezondheid.

Marjoke Rozier 25-03-2012 @ 13:31

Gefeliciteerd met de goede uitslag.
Dit is werkelijk echt een mooi bericht

Annelies Bonke 26-03-2012 @ 15:27

Zomaar weer eens even kijken op je site. Ik schrok van de eerste regels die ik las. Maar GELUKKIG. Maria, wat ben ik blij voor je met dit goede nieuws ! Gefeliciteerd.

Frieda 27-03-2012 @ 22:20

Dank jullie wel, dames. Dit voelt echt zo goed, want ondanks dat ik steeds heel optimistisch was, ga je de laatste dagen toch behoorlijk piekeren en zie je alleen nog maar slechte dingen op je pad. Ik geniet van elke dag, op naar de 85.

Maria 28-03-2012 @ 20:54

Hoi Maria,
Ik denk dat ik als geen ander weet wat een verdomd vreemd gevoel er door je lichaam gaat als je dat woord te horen krijgt. Het blijft in je hoofd spoken totdat je de uitslag krijgt, gelukkig dat jou een hoop ellende bespaard blijft. Van mij mag je 85 worden of nog ouder. Helaas geldt dat niet voor iedereen en ik mis hem elke minuut van de dag.

Gon Slokkers 09-04-2012 @ 21:11

Dankje Gon, ik snap helemaal dat je hem elke minuut mist. Je wilt zo graag samen oud worden en nog zoveel leuke dingen ondernemen, maar ineens moet je alles een andere invulling geven. Maar wees blij dat jullie toch op hele mooie jaren terug kunnen kijken, al had je dat zo graag langer vast willen houden. Wees blij voor de jaren dat je samen met deze man hebt kunnen zijn. Zoals ik hem heb leren kennen was het een geschenk met een grote strik in je leven.

Maria 09-04-2012 @ 21:25

Leuk stukje! Heerlijk toch dat je ontspanning kunt vinden in je theezakjes?

Anne 04-05-2012 @ 20:38

Inderdaad dit is heerlijk om dan toch je aandacht op iets heel anders te kunnen richten. Ondertussen gaat het hier prima, ook alle andere hobbies zijn allemaal weer opgepakt.

Maria 04-05-2012 @ 21:34

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + een =