Elfstedenkoorts heeft toegeslagen

Lang weekend vanaf as vrijdag tot en met maandag vrij. Joepie, daar ben ik ook even helemaal aan toe. Jaja, tot dinsdagmiddag tegen 13.00 uur mijn telefoon gaat op het bureau. Of ik wil beginnen met de voorbereiding voor de verkoop van duizenden extra kranten voor de het geval de elfstedentocht doorgaat. Misschien zaterdag, ach dan vallen de werkzaamheden te overzien. Aantallen verdubbelen, alle verkooppunten benaderen en voor de rest vinger aan de pols houden. Maar stel dat het zondag wordt. Het merendeel van mijn wederverkopers dicht is. Hoe krijg ik dan al die duizenden extra edities in Friesland op de markt. Geen rust meer. Wie gaat er open, waar kan ik extra verkooppunten inrichten, wie gaat er verkopen. Weg rust. Tot het moment waarop men een besluit neemt of het doorgaat, draaien we op volle toeren. Want we moeten goed voorbereid zijn op het moment dat gaat beslissen of het doorgaat. En wanneer het onverhoopt niet doorgaat. Ja dan is het dus weekend.

Reacties

Heel friesland op zijn kop. Balk is nog nooit zo vaak op tv geweest. hopen allemaal dat het doorgaat

Sietske 08-02-2012 @ 08:20

Jammer, het gaat helaas niet door. Maar 1 lichtpuntje voor jou!!! Lekker een lang weekend vrij. Kun je lekker met de theezakjes aan de gang.

Marjoke Rozier 10-02-2012 @ 01:12

Ja hoor dat lang weekend vrij tot maandag is toch ook heel erg lekker. ja Sietske heeft roet in het eten gegooid, heeft de kachel veel te hoog staan zodat het ijs daar niet dik genoeg is geworden. Volgende keer toch wat lager houden Sietske!

Maria 10-02-2012 @ 09:47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 1 =