T-Contact

Dus gewoon tot en met maandag genieten van 4 vrije dagen, dagen die eens voornamelijk in het teken zullen staan van de theezakjes. Nog wat ruil dingen afhandelen, natuurlijk weer zakjes in de lijsten verwerken en in de map stoppen. Gewoon lekker bezig zijn en tussen door natuurlijk genieten van dit prachtige weer. Dus ook de wandelschoenen gaan weer aan. Maar een van de belangrijkste dingen zal toch zijn, de laatste dingen doen voor het nieuwe projekt T-Contact. Alles is zo bovenverwachting gelopen en nu de puntjes op de i en binnenkort kunnen jullie het verwachten. Blijf dus de mailbox de komende week in de gaten houden. En voor wie zich nog niet heeft aangemeld voor de Adressenlijst en nieuwsbrief, het kan nog. Laat even een mail achter via theezakjes@live.nl en vanaf het allereerste begin ben je er bij betrokken en nogmaals er zijn beslist geen kosten aan verbonden.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 11 =