Zondag…. theedag

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen invulling van de zondag. De een gaat de hele dag tv kijken,de ander pakt de fiets (al was het daar vandaag niet echt weer voor), weer een ander gaat op bezoek bij familie en ik? Ik duik lekker eens een dagje in mijn theekamer. Een ruil afhandelen in Italie en 2 in Belgie, in Nederland met iemand mijn schuld aflossen. Ja dat gebeurd als je bij iemand meer zoekt dan zij bij jou kan vinden. En een nieuwe serie van Bradley in de map doen, Vintage zakjes opruimen, heel veel eenlingen weer op de juiste plek zetten en nog veel meer theedingen doen. Ja en dan is het 8 uur en kom je er achter, dat de achterstand alleen maar groter wordt. Uit alle hoeken en gaten, komen weer enveloppen met zakjes, tussen de kerstkaarten zaten ook dit jaar weer allerlei zakjes, mijn piloot is weer in Nederland geweest. Ach wat een drama, ik kom er nooit doorheen. Maar o wat heerlijk, zomaar een dag lekker tussen de zakjes. Nieuwe verschillen ontdekken, zakjes welke nu ineens een nummer bezitten, ga maar door, er is altijd wel weer wat nieuws te bedenken. Lang leve mijn hobby.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + twee =