De vakanties van Elly

Elly P is weer terug van vakantie. En wederom heeft deze onbekende vriendin weer leuke zakjes voor me meegenomen. Jaren geleden heb ik haar via de IK ZOEK van de Libelle leren kennen, toen ik daar eens een oproepje heb geplaatst voor theezakjes uit Australie en Nieuw Zeeland. Zij reageerde spontaan met de mededeling dat ze op vakantie ging naar deze landen en wel eens wilde kijken. Maanden later en bijna al vergeten kwam er dus een dikke enveloppe vol zakjes bij me binnen. En sindsdien komen er enkele keren per jaar leuke zakjes van haar. Bedankje is reeds verzonden maar ook via deze weg wil ik haar nogmaals bedanken voor de leuke zakjes. Ze waren wederom geheel nieuw voor me.

Reacties

Hoi Maria
Vandaag kreeg ik je kaartje. Ik dacht: ik ga eens even googelen en toen kwam ik jou hier tegen. Ik wist niets van jouw blog. Leuk om dan zomaar een berichtje over mijzelf tegen te komen. De zakjes zijn uit Sri Lanka. Ik had dat denk ik niet in mijn briefje geschreven. Daar drinken ze veel losse thee en zijn er niet veel zakjes te vinden. Tot de volgende keer maar weer. Groetjes Elly

Elly P 06-04-2011 @ 17:45

Wat ontzettend leuk, dat je me toch kon vinden, ik dacht dat ik je het adres wel eens had gezonden zodat je hier eens een kijkje kon nemen. De zakjes zitten ondertussen weer in de map en zijn verwerkt in mijn database. Zo blijven we dus lekker bezig. Op naar de 30 000 zakjes. Heerlijk de vakantietijd komt er weer aan, dus vast wel weer nieuwe buit. Binnenkort ga ik maar weer eens de grens over, in Duitsland is altijd wel weer wat leuks te vinden. En ruilmateriaal moet er natuurlijk ook blijven. Groetjes Maria

Maria 11-04-2011 @ 21:33

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =