Golden Girls op stap

Eindelijk naar jarenlang verliefd zitten kijken naar het beroemde tasje van Jose, heb ik er eindelijk ook eentje. Op het eerste gezamenlijke uitstapje waren er dus ook opmerkingen omtrent de Golden Girls. Nou men doet maar, ik ben hardstikke blij met mijn tasje. Naast mega veel groter big shoppers, is ons gouden tasje een mooie blikvanger. Maar nu vraagt menigeen zich af, waar zijn die dames dan geweest. Nou afgelopen zaterdag zijn we naar Ysbrechtum geweest. Voor de mensen die niet weten waar dit ligt, onder de rook van Sneek. Hier waren we op uitnodiging van Christine om eens gezellig met een aantal mensen te gaan ruilen bij haar thuis. 


Tegen 11 uur draaiden we gelijktijdig met Sjieuwke (juist die van de koeien) de inrit in. Niet veel later verschenen ook Klaske, Joke en Linda met haar assistent moeder. En ja hoor na wat laatste nieuwtjes staan de bakken weer her en der verspreidt en is iedereen weer druk aan het ruilen. Oude zakjes, nieuwe exemplaren en enkele doosjes gaan weer van de ene verzamelaar naar de andere. De laatste thee nieuwtjes worden verteld en er wordt veel gesproken over de beurs in Denemarken. Een aantal zullen daar present zijn. Anderen kiezen voor de beurs in Steenbergen. Tussen het ruilen door, is er ook nog tijd voor soep en broodjes, al moet er tegen Sjieuwke wel even worden gezegd dat ze moet stoppen en eerst even moet eten. We krijgen maar niet genoeg van het ruilen. En dan is het zonder dat je het echt merkt weer eind van de middag. De shoppers worden weer ingepakt met de mappen, bakken en dozen. Iedereen gaat weer richting zijn eigen stekkie. En ik, ik heb een gouden tasje met 215 nieuwe zakjes. Christine, Doede en Bas, hardstikke bedankt voor deze leuke dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − vier =