Einde van een tijdperk

Gisteren de Theeleut in de bus tesamen met de adressenlijst.
Even snel doorbladeren en na het eten wel verder kijken. Maar wat lees ik nu. We gaan het laatste jaar in van de Theeleut. Ja, wat moet ik hier van zeggen. Jammer? Of begrijpelijk? Nee, ik geef gewoon mijn eigen mening. Ik moet namelijk eerlijk bekennen dat ik lang heb getwijfelt of ik wel abonnee wilde blijven. Vind het geen meerwaarde meer leveren aan mijn verzameling. Ook ik vind op internet meer informatie. Ooit ben in abonnee geworden om daar de info omtrent theezakjes te lezen, maar ik heb geen belangstelling voor labels, voor puzzelen ontbreekt mij de tijd en zo zijn er meer items die mij niet interesseren. Er stond bijna geen informatie meer in wat mij aanspreekt. Maar de doorslag waarom ik dit jaar toch mijn abonnement maar weer laten doorgaan, is de adressenbijlage. Deze zal ik dus ook zeer zeker gaan missen. Dus wellicht dat we toch ergens een adressen bijlage gaan plaatsen op deze site en dan niet met het huisadres maar alleen mailadressen. Alhoewel een foto altijd een leuke aanvulling is. Wanneer ik op een beurs ben, is het toch altijd fijn om te weten wie wie is. Al met al vind ik het dus best jammer dat het stopt. Bert en Sofie, ik heb alle begrip voor jullie beslissing en wil jullie toch bedanken voor alle tijd die jullie hebben gestoken in de Theeleut en ook de komende maanden nog gaan steken. En wie weet, wellicht is er iemand die denk, dit mag niet verloren gaan en wil het toch doorzetten.

Reacties

Ook mijn motivatie om lid te blijven van de theeleut is de adressenlijst. Vond het ook altijd heelk jammer dat er geen informatie over de theezakjes in stond. En ja labels is voor mij ook niet zo belangrijk.Wil ze wel hebben om het zakje compleet te maken maar daar blijft het dan ook bij.
Misschien een idee om de adressenlijst van de theeleut samen te voegen met de adressenlijst van T Collectors Magazine en die dan 1x per jaar mee te sturen als extra bijlage. Laat maar iets horen hierover.
Bert en Sofie bedankt voor jullie werk van de afgelopen jaren.

Marjoke Rozier 24-03-2011 @ 10:46
——

Het is inderdaad wel jammer dat de theeleut weg gaat.
Vanaf het eerste begin lid geworden je had de theeleut zo uit maar dan las ik ook niet alles meer.
De adressenlijst was wel erg handig.
Misschien voor jou een idee Marjoke op bij de T collectors te doen.

Jose 24-03-2011 @ 12:28
——

Inderdaad een goed idee, om in 2012 een adressenlijst als bijlage van jou magazine te doen Marjoke. Maar mocht iemand toch verder willen gaan met de Theeleut moeten we deze persoon natuurlijk niet voor de voeten gaan lopen. We komen daar vast wel op terug ergens later dit jaar.

Maria 24-03-2011 @ 13:32
——

Ik wil ook zeker niemand voor de voeten lopen hoor.
Het is gewoon een optie dat dit ook kan.

Marjoke Rozier 24-03-2011 @ 15:01
—–

Juist. In elk geval blijft er hoe dan ook een overzicht van alle theezakjesverzamelaars. Wanneer het nodig is, wil ik je wel helpen om een overzicht te maken. Heb ergens nog wel een uurtje over. Fijn weekend.

Maria 25-03-2011 @ 13:27
——-

Allereerst jammer dat De Theeleut er mee stopt, alhoewel ik nog niet zo lang lid was, sinds begin 2009.
Ik heb me toen aangemeld om in contact te komen met andere verzamelaars.
De abonneebijlage vind en vond ik ook het belangrijkste.
Dus zou het enorm op prijs stellen als er een adressenlijst blijft bestaan, zeker voor diegene die geen internet hebben.
En als er hulp nodig is, Marjoke of Maria, ik wil daar ook wel bij helpen.

Joke L. 28-03-2011 @ 09:21
——-

Alle hulp is welkom. Ik zal vast gaan beginnen met de verzamelaars die bij mij bekend zijn per land te gaan catalogiseren. Zullen we best een mooi overzicht van kunnen maken.

Marjoke Rozier 28-03-2011 @ 16:17
——-

Laat iedereen dan ook een foto aanleveren, dan krijg je gewoon een heel mooi geheel.

maria 29-03-2011 @ 16:00
——-

Ga jij dan een knappe foto van mij maken ?

sjieuwke 29-03-2011 @ 20:43
——-

Beloofd Sjieuwke binnenkort maak ik een pracht foto, maar reken er op dat ie prominent gebruikt gaat worden.

Maria 30-03-2011 @ 08:12
——

De lijst zal groter worden, dan de abonneebijlage van De Theeleut denk ik.
En die prachtfoto van Sjieuwke kunnen we op de cover plaatsen.

Joke L. 30-03-2011 @ 15:59
——

Sjieuwke op de cover???? Graag met Johnny Depp er naast.
Of heb je zelf een ander ingedachten??? Koe Herman?

Maria 30-03-2011 @ 16:20
——-

De lijst zal zeker groter zijn. Ik schat dat we zo tegen de 500 verzamelaars gaan. In het volgende magazine zal ik een oproep plaatsen voor een pasfoto door te mailen. Want inderdaad met een foto erbij wordt het een veel mooier geheel.

Marjoke Rozier 30-03-2011 @ 23:16
——

Maria je zal stier Herman bedoelen.

José 02-04-2011 @ 10:12
——–

Nee die heeft ze reeds langgeleden gedumpt bij het slachthuis. Het is nu een koe met sokjes.

Maria 02-04-2011 @ 13:59
——-

Dan heet het geen Herman meer maar misschien Hermiena.

José 03-04-2011 @ 18:46
——-

Hallo allemaal,

Ik ben eind vorig jaar lid geworden van de Theeleut. Mijn voornaamste redenen waren de ledenbijlage en de catalogi. Het zou dus fijn zijn, moest de ledenbijlage bij het T Collectors Magazine komen. Is er eigenlijk een regeling voor de catalogi?
Des noods kan je voor de mensen die geen internet hebben, het magazine tegen betaling opsturen. Dit is alleen als het financieel mogelijk is natuurlijk.
Groetjes,
Nathalie

Nathalie 15-04-2011 @ 21:57
——–

Het magazine tegen betaling opsturen is altijd mogelijk. Moet dan wel eerst kijken wat daar de kosten van zijn. In het magazine kan ik natuurlijk ook de catalogi bijlages mee verzenden. Dat is voor mij geen probleem, maar dan zullen degene die de catalogi maken het hier mee eens moeten zijn.
Het magazine in het Nederlands uitgeven voor diegene die geen engels spreken zou ook nog een optie zijn.
groetjes,
MArjoke

Marjoke Rozier 17-04-2011 @ 11:51
——-

Laten we er wel even rekening meehouden dat we nu nog een actuele lijst bezitten, dus we doen rustig aan en er komt niet binnen enkele weken een nieuwe lijst. Het moet geen verplichting worden, er zijn meer leuke dingen in het leven dan alleen theezakjes. Daarnaast komt eerst de zomer en daar moeten we ook met z’n allen van genieten. Maar tzt zal er meer bekend zijn over een lijst met theezakjes verzamelaars. Groetjes

Maria 17-04-2011 @ 14:52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − een =