Japan

De wereld kijkt ademloos richting Japan. Een land zo ver weg, maar aan de andere kant zo dichtbij. Het land van Megumi, een leuke meid die dol is op het drinken van thee en waar ik dus mee in contact ben gekomen via de theezakjeswereld. De eerste berichten die ik afgelopen vrijdag kreeg na de aardbeving en de daar op volgende tsunami waren positief. Zij en haar familie zaten veilig, wel wat lichtere schokken in Tokio maar alles was goed. Ondertussen zijn we een week verder en weten we dat het zelfs daar niet meer veilig is door de verhoogde radioactiviteit. Op dit moment heb ik geen contact met haar, wellicht is ze het land ontvlucht. Hier kunnen we weinig meer dan hopen dat alles goed komt en dat ze samen met haar familie en de inwoners van Japan dit drama te boven komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =