Gluten Free en andere verschillen

Heerlijk vooruitzicht, zomaar 4 dagen vrij en ze staan alleen in het teken van voetbal en theezakjes. Wat wil een mens nog meer. Afgelopen weken veel kunnen ruilen en nu dus alles in de mappen opruimen, ondertussen mijn ruilbakken bij werken voor Denemarken, indeling in sommige mappen aanpassen en allerlei op het eerste oog, die heb ik al zakjes, doorspitten. En dan toch weer verschillen zien. Taylors of Harrogate met dubbele logo aan de achterzijde en Bigelow die ineens Gluten Free op de achterzijde plaatst. Zo vul je eigenlijk onverwacht je verzameling weer aan. En wat heerlijk om te bedenken dat er hier nog honderden van dit soort zakjes liggen waarvan ik denk dat ik ze al bezit. Wanneer ik onverwachte verschillen zie, dan zal ik zo veel mogelijk scannen en ze hier even plaatsen. Misschien een reden voor menig verzamelaar om ook nog even weer in zijn/haar ruildoos te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 10 =