Thee Beurzen Tips

Mooiste zakjes

Wanneer je meer dan 25000 zakjes bezit, heb je natuurlijk bijzondere zakjes, zakjes met een verhaal, gewoon simpel zakje maar die wel via een heel rare omweg in je verzameling is gekomen. Dus gewoon mooie en aparte zakjes. Als ik na mijn verzameling kijk, dan springt mijn verzameling Lipton er wel uit als totaal de mooiste. Met als uitschieter de Yellow Label zakjes. Op het eerste oog allemaal gelijke zakjes, maar voor kenners allemaal verschillend. En dan de kinderthee serie van Lipton Montania. Ook een lust voor het oog. Maar soms komt er ineens een merk voorbij welke ook hele leuke zakjes op de markt brengt. Krijg de indruk dat ze vooral in Tsjechië daar druk mee aan de slag zijn. Hadden we eerst de sterrenbeeld serie, de Shrek serie, zakjes ivm de restauratie van een kerk en nog vele andere leuke series. En nu komt Veltea op de markt met een wel heel erg leuke serie. Wederom een beauty van een serie. 

Jana thanks for this collection.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − twaalf =