Ruilen, ruilen en nog eens ruilen

De ervaring leert, dat wanneer ik hier veel nieuwtjes plaats, ik veel reacties krijg om te ruilen. Sinds enige tijd heb ik mijn photobucket, dat is de plek waar ik extern al mijn foto’s opsla voor deze website, gekoppeld heb aan mijn facebook. En sinds dien krijg ik verzoeken om te ruilen van over de hele wereld. Ik heb er op zondag een dagtaak aan om alles te verwerken. Maar wat heerlijk als je in 2 weken tijd, zo ontzettend veel zakjes kunt ruilen en weer nieuwe verzamelaars leert kennen.

Reacties

Wat leuk!
Zit je ook al op Catawiki?? Er staan echt al heel veel zakjes op, echt leuk om te zien hoeveel er wel niet bestaan.
Ik hoor het wel.
Groetjes Rensina

Rensina Steursma 11-01-2011 @ 20:16

Ja, ik kijk er wel eens, maar ben niet van plan om er veel mee te doen, mijn database hou ik liever apart. Zag jou er wel al actief tussen staan. Heerlijk he? Ben je weer wat actiever, want er is even een periode geweest dat ik je naam minder vaak tegenkwam. Zijn bij mij ook periodes hoor, zit nu in het weekend vaak achter de zakjes om alles bij te werken. En ook mappen anders indelen. Als dit klaar is, wil ik mijn dubbelen ook anders indelen. En als dat klaar is, wil ik nog wel eens mijn database omzetten in een Acess bestand. Ach tegen die tijd zal het wel 2015 zijn. We gaan gewoon door. Wanneer het tegen de zomer loopt, dan moeten we maar eens een datum prikken, zou vorig jaar al gebeuren, maar dan doen we een theedag in Zuidbroek. Verwacht je er dan ook weer bij. Hoor je later wel meer van, mits ik natuurlijk niet weer in de lappenmand kom.

Maria 11-01-2011 @ 22:22

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − zeven =