Nieuwe doosjes, Pickwick 4 kops

De 4 kops zakjes van Pickwick zitten in een nieuw doosje, er staat in een geel vlakje, Proef meer Fruit en aan de onderzijde staat het verhaal van UTZ certified. Maar de zakjes welke in het doosje zitten, zijn nog vaak dezelfde als eerst. Waarschijnlijk komen ze allemaal nog in het nieuw. Met witte tekst is nieuw.

Reacties

Er zijn al een aantal nieuwe zakjes van de Pickwick 4 kops.
Tot nu toe heb ik de smaken Bosvruchten, Citroen, Kers, Mango en Sinaasappel.
Citroen, Kers, Mango en Sinaasappel heb ik dubbel.
Ik stuur je een scan van die zakjes via de mail, met de betreffende nummers.

Joke L. 12-12-2010 @ 13:43

Bedankt voor je reactie. Ik heb 5 doosjes gekocht en daarvan 3 geopend en noppes dus. Maar toen ik jou mail las, toch de andere 2 doosjes ook geopend en ik heb dus Mango en Sinaasappel ook nieuw. Zie foto. De tekst is nu in het wit.
Ik hou me dus aanbevolen voor de Citroen en de Kers.

Maria 12-12-2010 @ 13:46

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − twee =