Markant en miskoop

Wat is het momenteel een heerlijke periode, bijna alle Nederlandse theemerken denken speciaal aan ons met de feestdagen. Vele komen met nieuwe zakjes. Gisteren even een rondje door de omgeving gemaakt. Doel van mijn reis was een kerstboom, deze is ook opgehaald zoals elk jaar bij Hans Joling in Meeden, maar dus via de Jumbo in Martenshoek, Supercoop in Hoogezand en naderhand via de Plus in Winschoten weer terug naar Zuidbroek. Maar wel met veel nieuwe zakjes. Ik blij, Frieda blij omdat ik voor haar de Pickwick Appel kon krijgen en vele anderen welke ik blij kan maken met nieuwe zakjes om te ruilen. Alleen bij de Markant zakjes van de Supercoop ging het even mis, 2 nieuwe layout doosjes, maar in het ene doosje zaten nog oude zakjes. Maar ach, geen probleem, thee is ook heerlijk om te drinken en ook deze zakjes vinden wel weer een weg naar iemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =