Thee Beurzen Tips

Dagje Duitsland levert mooie zakjes op

Afgelopen vrijdag ondanks sneeuw en gladde wegen toch richting Duitsland vertrokken, wel verstandig geweest en niet al te ver Duitsland in. In Leer komen we niet zo heel vaak, op theegebied toch een bekend terrein voor ons en juist dan kom je er minder vaak. Maar het was een prima keus om daar weer eens de bekende theeroute te lopen. De buit bestond uit 80 nieuwe zakjes. 2 doosjes zijn er extra gekocht omdat deze gewoon goed ruilen. Dus ik ben heel erg tevreden nu ik alles heb gesorteerd. José zodra het voorjaar aanbreekt moeten we dit snel weer doen. Ik heb er nu al weer zin in.

Reacties

Hoi Maria
Mis je ook iets???
En als het voorjaar is kunnen we ook iets verder gaan bijvoorbeeld Osnabruck/Bremen.

José 19-12-2010 @ 20:18

Ja dat doen we, inkopen voor Denemarken. Maar of ik iets mis, ik had mijn brood, gebak, beenwarmers, muts, kikker, tas en heel veel thee. Maar kan zijn dat ik een doosje mis? Geen idee of is het mijn sjaal? Die ligt denk ik in mijn auto. Maar vertel?

Maria 19-12-2010 @ 22:21

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + elf =