Afwezig in Amersfoort

Al weken kijk je uit naar 6 maart, de eerste beurs waar ik weer heen wil gaan dit jaar, in Amersfoort. De dozen zijn afgelopen weken al klaar gemaakt, de laatste dagen voor de beurs is er namelijk geen tijd voor. Naast mijn baan ook veel andere belangrijke dingen in het de laatste week voor de beurs.


Op mijn werk is het namelijk heel erg druk, op 1 april gaan we over naar Tabloid formaat. De krant die sinds meer dan 100 jaar op Broadsheet formaat is verschenen gaat naar een klein en handzaam formaat. Zit in allerlei werkgroepen om alles ruimschoots op tijd klaar te hebben. Gaat allemaal naar wens. Maar dan is het eind februari en er komen allerlei extra dingen om de hoek kijken. Hoe krijgen we bij 125 adressen die dag honderden extra kranten, wie gaat dit doen, hoe zet ik deze adressen in een ritschema, wie bezorgt ze daadwerkelijk. Niemand die het weet, maar het moet gebeuren, dus ligt er een leuke klus op me te wachten. Maar eerst overleg met een andere werkgroep. We gaan een actie doen met alle verkoopadressen in Groningen en Drenthe van 1 april tot 31 mei. Leuk!!! Maar wie coordineert dit? Tussendoor nog even een snelle opmerking, contract met Poiesz is tijdens mijn vakantie gewijzigd, Maria regel jij de rest??? 

Maandag 1 maart, net een week vakantie gehad, voordat alle drukte op me af zou komen. 3 uur en ik heb zo ontzettend veel werk en verantwoording op mijn bureau liggen. Ik weet mijn prioriteiten te stellen. Maar weet ook dat ik privé even wat stappen terug moet doen. Mijn baan is heel erg leuk en geniet er dagelijks van. Zou er ook niet aan moeten denken om partime te moeten werken. Wat dat betreft ben ik misschien wel een carriere jager en workoholic. Maar ik moet de komende periode dus behoorlijk gas terugnemen wat betreft vrienden en hobbies. Wil 1 april samen met mijn team en 100den collega’s een borrel kunnen drinken op een geslaagde overgang en giga marketing projekt. En daarom lieve theevrienden, was ik 6 maart niet aanwezig in Amersfoort. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien in Steenbergen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =