De rust keert weder

Eindelijk zijn we dan zover, jullie zullen mij misschien de afgelopen maanden hebben gemist. Maar mijn werk als marketingcommunicatie medewerkster heeft me dus danig opgeslokt dat ik geen tijd meer had voor mijn theezakjes. Alles stond in het teken van de krant. En vandaag was het dus zover. Om 6 uur stond ik zelf op het hoofdstation van Groningen om daar duizenden kranten gratis uit te delen en de reacties aan te horen. Maar als ik het merendeel van het publiek mag geloven is het Noorden van Nederland een hele mooie krant met frisse uitstraling en prima lettertype rijker. Maar gelukkig is voor mij nu even alles op de rails gezet en krijg ik het de komende maand iets rustiger en heb ik weer alle tijd voor theezakjes en al die andere leuke dingen die ik de afgelopen maanden aan mijn neus voorbij heb zien gaan.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =