Einde van een hobby?

Schrik niet, ik stop beslist niet met mijn theezakjes hobby. Maar zoals menigeen weet heb ik vanuit mijn werk nog een hobby. Namelijk het voetbal. De afgelopen week is dus zeer heftig geweest want de kans bestaat dat mijn clubje er mee moet stoppen. Er is geen geld meer, Knvb heeft beslag gelegd op de tv-gelden en iemand die borg zou staan voor de tekorten die wil niet betalen. Er is een kort geding aangespannen door het bestuur richting deze sponsor maar dit is onontvankelijk verklaard aangezien het halve bestuur in de tussentijd was verdwenen. Zag er dus vrijdagmorgen heel erg slecht uit, maar vrijdagmiddag kwamen de 2 laatste bestuursleden samen met Raad van Commissarissen en ….. er is weer een bestuurslid bij gekomen. Een man naar mijn hart, Hans Klopstra, tot voor kort rode wethouder in Winschoten en troubleshooter. Zit natuurlijk redelijk dicht bij het vuur omtrent alle ontwikkelingen en hoop dan ook van ganzer harte dat men het tij nog op tijd kan keren. Mijn hoop is gevestigd op Koos G en Ruud S. Mannen help ons cluppie, maak er schoonschip, laat misschien mensen verdwijnen maar laat het voetbal in Oost Groningen niet verdwijnen. Maandag stapt het bestuur dus wederom naar de rechter voor een kort geding, nu staan we wel sterk en ondertussen ben ik iets optmistischer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =