Speciaal voor Hein

Speciaal voor onze nieuwe vriend Hein. Blijkbaar heb je fans in het hoge noorden gescoord. Zo zie je maar waar een uurtje Mac niet allemaal goed voor kan zijn.

Reacties

Speciaal voor mijn nieuwe vriendinnen in het hoge noorden:
Heel erg bedankt voor het zoeken naar een theezakje met een trein erop! Ik heb Joke al gevraagd op zoek te gaan naar dit zakje. Dus als iemand van jullie dit zakje dubbel, mail Joke dan even! Ik heb een hele leuke dag gehad, jullie zien me zeker nog een keer terug. Als het treinmuseum in Zuidbroek klaar is kom ik daar met Joke (mijn privé-chauffeur) zeker kijken!

Hein 06-09-2009 @ 12:02
———-
En dan natuurlijk ook op de koffie komen he. Plakken we er gelijk een ruilkransje tegen aan. Er is vast dan wel weer animo onder een aantal dames hier in de regio. Het museum bevindt zich in een oud station en deze wordt nu helemaal verbouwd, alleen is natuurlijk geld steeds een probleem. Vandaar allerlei acties die hier zijn omtrent het museum.
Ik hou jullie op de hoogte.

Maria 06-09-2009 @ 12:06
———
Zijn er trouwens nog meer zakjes met treinen? Wie weet dit en heeft een scan voor me.

Maria 06-09-2009 @ 12:10
————
Hallo Hein
Ik wil Joke wel mailen maar ik heb haar mailadres niet.
En ik heb hem wel voor je dubbel.

José 06-09-2009 @ 12:12
————–
Dit zijn echte vriendinnen die in het hoge noorden!!!!
Wat leuk dat dit zakje nu al boven water komt!
Fijn Maria dat je me op de hoogte houd omtrent de ontwikkelingen van het station in Zuidbroek.
En José, Joke mailt jou zo even over het zakje, ik ben er heel blij mee en Joke zeker ook!

Hein 06-09-2009 @ 13:11
————-
Ja die ruilmiddag lijkt me ook heel leuk!
Maar als jullie het leuk vinden kunnen we dit ook eens in Enkhuizen bij ons organiseren, vraag ik nog een aantal verzamelaars hier uit de regio!
We houden contact en bedankt voor het zakje

Joke 06-09-2009 @ 13:12
———-
Enkhuizen is ook leuk, lijkt me een goed plan om eens die kant op te komen. En Hein, je hebt het goed voor elkaar, ga je een dagje mee op theejacht, heb je gelijk vriendinnen in het noorden erbij. Wat wil een man nog meer in het leven?

Maria 06-09-2009 @ 13:21
—————

Als jullie naar Enkhuizen komen, zal Hein de thee serveren met iets lekkers, zegt ie net. Maar op één voorwaarde: dat jullie zijn treinbaan dan komen bewonderen!
Hij loopt met een brede lach op het gezicht door het huis, zo gelukkig is ie met zijn nieuwe vriendinnen!
We houden contact!

Joke 06-09-2009 @ 13:30
————-
Als we naar Enkhuizen komen dan wil ik zeker zijn treinbaan zien.
Ik vind het altijd leuk om andermans verzameling te bewonderen.

José 06-09-2009 @ 18:25

—————–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 5 =