Zakjes, patat, sex en nog veel meer

Na een veel te korte nacht, zaterdag morgen kwart voor 7. Tijd om alweer mijn bed te verlaten. Wat een drama, waarom ben ik niet eerder vertrokken vanaf het stadion. Een douche, Rambo naar buiten, brood smeren, auto in pakken en wegwezen richting Kolham. Mariët oppikken en dan door naar Assen. Begin wakker te worden en zin te krijgen in wat er gaat komen. Dik half 9 staan we op de Parkeerplaats, wat een auto’s reeds. De eerste theemensen zijn reeds aanwezig en nog voor 9 uur zit ik reeds te ruilen met Lydia Oosterman. Goed begin en gelijk ben ik klaar wakker, want dit begint lekker. Men zegt toch, goed begin is het halve werk. Nou dit gaat inderdaad op voor mij. Amper tijd om even een broodje te nemen. 


Het is druk, vele willen met me ruilen en ook ik zie leuke zakjes voorbij komen en wil met hun ook maar wat graag ruilen. Ondertussen lekker bijkletsen met iedereen, vooral Sjieuwke heeft veel aandacht nodig, we willen namelijk heel graag eens met elkaar zingen. Alleen er is nog geen aanleiding om te zingen. Doen we dus ook de hele dag niet. Men moet geen gekke indruk van ons krijgen. Ondertussen steeds maar door met het ruilen, via Jannie en Herman, Sabina, Bert en Sofie, Piet, Alie en nog vele anderen komt mijn teller van de nieuwe zakjes uiteindelijk op 366 nieuwe zakjes. Heerlijk wat weer een werk de komende weken. Om 3 uur ben ik dus vreselijk moe, lampje is uit maar met een aantal dozen van Joke en Jopie in de kofferbak om deze thuis nog even te bekijken, ga ik samen met Mariët richting de Mac. 
We willen nu eerst bijkletsen over van alles en nog wat. Ook Grietje en José zijn reeds binnen en wat heel erg leuk en gezellig is, Joke en Hein schuiven aan. Zo en nu tijd voor andere dingen, hoe is het thuis, het werk en al die andere dagelijkse dingen worden even besproken. Tuurlijk gaan er nog een aantal leuke theenieuwtjes over de tafel. Zo horen we dat Bradley’s nu ook papieren knipzakjes heeft, maar dus niet gezien op de beurs, heb ik de nieuwe doosjes van Bradley’s toegevoegd en weet José te melden dat Piet verdacht veel lege zakjes van een bepaald merk bij zich had. Zou het dan toch werken? We bespreken ook nog een aantal noordelingen die we niet gezien hebben, ze zijn toch niet gestopt? En wat gaan we de komende weken doen, toch nog Ridderkerk of Amersfoort? Maar eens kijken hoe het uitkomt met het werk, want een te korte nacht en dan naar Assen is te doen, maar om nou helemaal naar het westen te rijden na een avondje voetbal, nee dat lukt me niet. We zullen zien. Maar mensen, weer heel erg bedankt voor het ruilen en tot de volgende keer.

Reacties

Ik heb in totaal 391 zakjes.
En ik zal nog even op zoek gaan naar het russische zakje met trein en dan mail ik hem naar jou.

José 06-09-2009 @ 11:18
————
Zo Hein, je leest het we komen met hier binnenkort met een foto van een zakje met trein. Wanneer de verbouw van het nieuwe trein museum hier in Zuidbroek klaar is, dan moet je deze kant maar eens opkomen, kun je dit eens bezoeken, daar staat dan ook een hele opstelling van modelbouw treintjes, die door de man van een nicht van mij uit Utrecht is aangeleverd.

Maria 06-09-2009 @ 11:24
————
Wat een dag gisteren! Mijn eerste ruilbeurs was zeer vermoeiend, maar o zo boeiend! Ik moet mijn zakjes nog tellen maar heb er zeker 250 nieuwe bij! ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor deze leuke en leerzame dag en de mensen bij wie ik extra zakjes uit mocht zoeken. En dat bij de Mac vonden we ook heel gezellig.

Joke L. 06-09-2009 @ 11:57
——————————
De zakjes uitgezocht, ik heb er 282 nieuwe bij!

Joke L. 06-09-2009 @ 15:35
———————
Vond het gisteren ook een geslaagde dag. Heb alleen de theezakjes nog niet geteld dus jullie horen later wel hoeveel nieuwe ik erbij heb gekregen. Ze zitten nog netjes in een doosje die op de plank staat en daar staat het ook nog wel een tijdje. Hopelijk ontmoeten we elkaar weer op de volgende ruilbeurs

mariët 06-09-2009 @ 16:01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 11 =