Gezocht of Most Wanted

Nee, nu geen theezakjes gezocht maar een persoon. Ik heb namelijk enige tijd terug theezakjes via Qoop bemachtigd bij ene IJdwer. Hoor niets van deze persoon en de mail die ik stuur naar het Qoop adres, komt retour. Wie weet welke persoon of dit is en kan me misschien helpen aan een ander mail adres. Ik wil namelijk graag mijn deal afmaken zoals ik bij anderen ook alles afhandel.

Reacties
Ik stuur je een mail hoe ze heet plus emailadres.

José 06-09-2009 @ 18:21

Hoi, ik ben IJdwer, ik heb al drie keer via qoop geprobeerd je te mailen, maar krijg steeds geen antwoord.
Nu zie ik toevallig dit op jouw site staan dus probeer het zo nog maar een keer. Blijkbaar loopt het contact via qoop niet.
Ik heb de zakjes nog voor je als je ze nog wilt, dus laat het me even weten. Dan kunnen we evt. de qoop alsnog sluiten.

Vr.gr. IJdwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 17 =