Trouwjurk

Schrik niet, dit gaat niet over mijn trouwjurk. Maar vandaag werd ik toch door iemand geattendeerd op een wel heel erg mooie jurk. Bij nadere bestudering blijkt dat deze jurk bestaat uit honderden theezakjes. Dus voor de creatievelingen onder ons, misschien nog een idee om een jurk te maken inclusief de schoenen en wellicht ook een pak voor de man. Hoop alleen niet dat iemand zich geroepen voelt om een jurk voor mij te maken want een trouwjurk heb ik toch echt niet meer nodig.

Reacties

Wooow:|
En proberen niet te knoeien met de koffie!

MiieJ 25-04-2009 @ 17:12

Je ziet het al voor je, wordt de handel nat en je hele jurk valt uit elkaar. Maar mooi is en blijft ie wel zo op een paspop.

Maria 25-04-2009 @ 18:56

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =