Zomaar een gewone vrijdagmorgen

Moet een soapserie elke dag te zien zijn of mag er ook een paar week tussen zitten. Vandaag heb ik dus een vrije dag, heerlijk alles doen wat anders op de zaterdag moet. Gewoon boodschappen doen en mensen tegen komen die je bijna nooit ziet, en waar je nu dus eens even mee kunt bijpraten. Voor de mensen die mij wat beter kennen, die weten dat dit voor mij geen probleem is. Maar wat je ook mag doen op die vrije vrijdag morgen. Op bezoek bij een groothandel. Er zijn daar nieuwe zakjes voor me. En inderdaad er kwamen weer een aantal hele mooie zakjes te voorschijn. Wat een bedrijfsuitje niet al teweeg kan brengen. Want ondertussen spaart de hele familie al mee en brengt het vliegtuig de mooiste zakjes mijn kant op. 

Familie de Boer en aanhang,bedankt!


onbekend zakje, Stash???
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − 1 =