Foutje bedankt

Jose is dus de eerste die met een reactie komt, volgens mij is dit niet helemaal de bedoeling dat ik dit hier ook vermeld. Maar ja, reactie is reactie. Ik vroeg dus om een specifiek Valentijns zakje. Komt zij aanzetten met een lust opwekkende thee. Ja het is dus maar waar je aandenkt tijdens Valentijn. Dus wie helpt mij aan een scan van een zakje wat helemaal in het teken staat van Valentijn?

Lust opwekkende thee, verkrijgbaar bij menig sexshop

Reacties

Jij wilt een zakje waar valentijn op staat.
Maar je kan op dit zakje niet zien dat het lust opwekkende thee is.

José 31-01-2008 @ 19:15

Nee dat stond in de advertentie waar jij hem vond. Maar 1 ding staat vast, het blijft een heel mooi zakje. En wat betreft het drinken, ik heb het niet geprobeerd. Durf het risico niet aan, kan wel ergens last van krijgen. Hahahaha

Maria 31-01-2008 @ 20:22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =