Carnaval in het Noorden

Nee dus, daar doe ik in elk geval niet aan. Nu niet denken dat ik niet van een feestje hou. Echt wel, maar voor mij geen carnaval. Dus lekker tijd om in de zakjes te zitten. Dacht dat ik rondom kerst redelijk bij was, maar ondertussen is er al weer ontzettend veel geruild en ligt er al weer van alles. Vandaag behoorlijk wat zakjes weer in de mappen gedaan. En de rest is weer gesorteerd en kan weer letter voor letter alles verwerken. Maar eerst de grote exemplaren nog opruimen, die moeten weer of in een aparte hoes of in een ordner met alleen maar vreselijke maten zakjes. Voor vandaag heb ik even de mooiste gescand. Dit was toch wel een heel erg leuk zakje. Mooie man zullen we maar zeggen.
Reacties
Zeker een mooie man, maar zouden er geencarnaval theezakjes zijn?

Sietske Gijzen 03-02-2008 @ 08:09

Goedemorgen Sietske, ik heb geen enkel idee. Ik heb er nog nooit een gezien. Zullen ze met carnaval wel thee drinken?
Ik ben bang dat we hier niets op horen, net zo min als over het Valentijn zakje.
Ga je trouwens in maart ook naar Veenwouden? Kunnen we weer eens ruilen? Groetjes Maria

Maria 03-02-2008 @ 08:40

Veenwouden staat wel op mijn verlanglijstje. Als ik vervoer kan krijgen kom ik zeker. Groetjes Sietske.

Sietske Gijzen 03-02-2008 @ 14:16

Jammer dat ik niet die richting uit kom, anders kon je meerijden. Ik heb via Ciny wel al iets gehoord dat er belangstelling is, dus het zal vast wel mogelijk zijn om iemand te vinden. We moeten blij zijn dat er initiatief is voor een beurs, dus ik hoop ook dat er veel mensen komen. Maar ondertussen denk ik dat onze theemensen zelf aan de carnaval zijn, want er komt geen reactie op jou carnaval zakje en ook niet op mijn Valentijn zakje. Het zuiden zal alleen maar denken aan “leut”.

Maria 03-02-2008 @ 18:56

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =