Theezakjes storm

Gelukkig zit ik dus niet buiten met de theezakjes. Deze zondag is door mij uitgeroepen als thee zondag, want er moet weer behoorlijk wat toegevoegd worden en ook moet ik langzamerhand aan de slag met de ruilspullen voor de eerste beurs van dit jaar. Als het weer zo blijft als nu, en er 3 februari geen meter sneeuw ligt dan gaan we dus naar Emmen. Niet al te ver weg en dus voor de noordelingen eens een beurs om de hoek. Heb ondertussen weer veel nieuw ruilmateriaal hier liggen en heb er eigenlijk ook wel weer zin in. Maar voor het zover is dus eerst weer bijwerken en daar is deze zondag ondanks het zonnetje prima geschikt voor.


Reacties

hoi

Gaat Jeroen ook mee?
En weet je al of Daatje ook gaat?
En van mij mag je mee rijden ik weet alleen nog niet wie er gaat rijden Grietje of ik.
We gaan daarna ook meestal even shoppen in Emmen hopelijk is daar nog tijd voor.

José 15-01-2007 @ 22:10

Hoi, ik denk dat Jeroen niet mee gaat, heb ook nog geen contact gehad met Daartje, dat hoor je ook nog wel.
En wat shoppen betreft, daar hebben we geen tijd voor hoor, we gaan naar de Mac, net als de vorige keer, en dan weer zakkies ruilen.

Maria 16-01-2007 @ 08:13

hoi
Nou Grietje en ik moet zeker even bijeen chinees langs als we naar de beurs gaan dan gaan we ook even daar langs om te kijken naar tja je raadt het al.
en daarna kunnen we altijd nog naar de mac.

jose 20-01-2007 @ 14:10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + vier =