Vrijdagmiddag ruil

Afgelopen donderdag kreeg ik een mailtje van Anneke uit Balk, of ik vrijdag middag thuis was en of het goed was dat ze even langs kon komen. Nog snel een mail terug gezonden en maar hopen dat ze dit nog zou lezen, want het was al laat op de avond dat ik het zag. Maar ik had dus toevallig mijn vrije dag en ja leuk, dat ze wilde komen. Nou een top middag dus, ze was naar Griekenland en Thailand geweest en had dus heel mooi ruil materiaal. En blijkbaar had ik ook genoeg want ze is met 81 zakjes de deur uit gegaan. Dus ik zou de hele zaterdag wel weer in de thee kunnen, maar ja soms heb je een baal dag, alles doet pijn en je stopt het liefst je hoofd de hele dag die onder de dekens. Heb dus verder niets gedaan en er moet maar van uit gaan dat ik me morgen wat beter in mijn vel voel zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 2 =