Op de naar de volgende 10 000

Nee, eigenlijk is dit een grapje, ik zie wel hoever ik weer kom, maar als ik kijk naar de periode dat ik bezig ben geweest om de eerste 10 000 bij elkaar te krijgen, dat zijn er echt heel veel jaren geweest, dus ga ik er maar vanuit dat de volgende 10 000 ook nog wel heel veel jaren kan duren, maar je moet positief blijven denken en we gaan er weer voor. Nu dacht ik weer wat heel moois gevonden te hebben op het net, maar ja dan is een andere verzamelaar mij al voor. Maar juist haar gun ik het wel hoor, want zij wil de grootste van Nederland denk ik worden. Of niet soms?? En wie weet kom ik deze nog weer tegen en kan ik zo ook toevoegen.

reacties

Ik denk dat ik deze zakjes op internet te koop heb zien staan, maar ik bezit ze dus nog steeds niet.

Maria 13-05-2007 @ 19:59

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 15 =