Het einde inzicht (deel 2)

Enige tijd terug schreef ik hier omtrent de reorganisatie bij de krant en wat dit gaat betekenen voor mij en mijn collega’s. We zijn nu enige maanden verder en we weten alleen dat er heel veel ontslagen gaan vallen en vooral het sales-team (de vertegenwoordigers van binnen en buitendienst) zal zwaar worden getroffen. Collega’s die er soms al jaren en jaren werken zullen het pand moeten verlaten.
Maar wat betekent dit voor mij? Wij als traffic zullen worden ondergebracht in het nieuw te vormen sales-team. Hier komen dus de overgebleven vertegenwoordigers in te zitten en een aantal traffic medewerkers. Dit wordt pas later bepaald, ze willen eerst de groep vertegenwoordigers bij elkaar hebben en daarna kunnen ze bepalen hoeveel werk er over blijft en of ze daar nog een compleet traffic team voor nodig zijn.

Maar ondertussen is er bij mij dus iets totaal anders gaande. Onder het trafficteam viel sinds enige maanden ook iemand die zich bezig hield met ticketing. Een onderdeel wat eigenlijk totaal niets met nieuws en kranten te maken heeft. Zijdelings moest ik me daar ook al enigzins mee bemoeien, maar in coronatijd is er bijna niets te doen wat betreft evenementen en ticketing. Dus wat ik daar deed stelde nagenoeg niets voor.

De ene persoon die er nog zat is per begin mei vertrokken en ja hoor, men heeft mij naar voren geschoven om me bezig te houden met ticketing en alles wat daarbij komt kijken. Ik spreek dus dagelijks met de mensen van het NK Wielrennen, HAIM, Theaterspektakel Noord maar ook leuke theaterprogramma’s als de Wadopera, Sulla Strada of koop je liever en ticket voor het reuzenrad in Drachten. Ach en wat te denken van 14 de Musical?
Alleen het is allemaal vreselijk onzeker, geen idee of dit permanent kan worden of dat ik de boel draaiende mag houden. Vooralsnog maken we er het beste van.

One thought on “Het einde inzicht (deel 2)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 8 =