Goed begin van de zondag

Wat is er heerlijker dan op zondagmorgen de auto te pakken, naar een prachtige locatie te rijden voor een heerlijke wandeling. Voor mij op dit moment bijna niets. Dus op naar het Noordlaarderbos om daar 2 routes te wandelen. Beginnend in het bos, halverwege ga ik richting de Vijftig Bunder om na een kilometer of 4 weer het bos in de duiken.
Aangezien het niet helemaal droog is, ruikt het bos zo fris en is het puur genieten. Eigenlijk zijn er geen woorden voor om te beschrijven hoe het dan voelt om daar te lopen, dit moet men gewoon zelf beleven. Ik kan zo genieten van de kleine dingen die ik dan zie, dat ene plantje, de vele varens en het geluid van honderden onzichtbare vogels.

Op de Vijftig Bunder lopen wat koeien, maar dit keer willen ze me niet zien en lopen aan de andere kant. Zondagmorgen, je hebt bijna het idee dat je alleen in het bos loopt. Niets is mooier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − veertien =