Duitse rollades, tip van Grietje

Menu van vandaag, duitse rollades met gebakken aardappelen en boontjes.
Oh ja, aardbeien met slagroom als nagerecht.
Dit recept heb ik jaren geleden gekregen van een goede duitse vriendin.
Ons gezin vind het heerlijk. Kruid het vlees (dit waren bieflapjes, kan ook van dunne lende.je vraagt de slager om het te snijden zo dik als een snitzel) met gemalen kruidnagelen en een beetje zout.
Dan dun gesneden ontbijtspek, daarop een laag groningse mosterd, dan een dikke augurk (had ik niet dan doe ik twee kleine) dan oprollen en vastzetten met een prikker. even aanbakken en dan wat water toevoegen en laten sudderen tot het gaar is. Eet smakelijk.

2 thoughts on “Duitse rollades, tip van Grietje

Laat een antwoord achter aan Ria Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 15 =