Wandelen, wandelen en nog meer wandelen

Soms kan ziek zijn ook voordelen opleveren. Sinds is 2 jaar terug van de één op de andere dag thuis kwam te zitten met een burn-out en ik vaker het ziekenhuis van binnen heb gezien als al de jaren daarvoor en ik de opdracht mee kreeg om te gaan wandelen en fietsen, zijn er totaal nieuwe hobbies ontstaan. Ik fiets of wandel elke dag. Wandelen is toch al snel een uur en fietsen nu het weer langer licht is, daarvan gaan de tochtjes weer naar de 2 uur en kan eigenlijk niet wachten tot ik weer op zondag uren en uren kan fietsen. De rust, de ruimte en vooral de stilte dat doet mij zo goed en mijn longen…. de boosdoeners tijdens mijn ziek zijn, die genieten en doen volledig wat ik wil.

Vandaag was dus weer zo’n heerlijke dag, het was mijn vrije dag en toevallig was zoon-lief ook vrij en zelfs hij raakt besmet met mijn wandelvirus. Dus we hadden een leuke wandeltocht gevonden van 12km in Norg. Startpunt bij een hotel even buiten Norg. Nou dit ging dus mooi niet door. Hotel was gesloten en van de eigenaar kregen we te horen dat we daar niet mochten parkeren. Was privé terrein. Nou snap ik best dat dit privé terrein is, maar de opmerking dat dit in het boekje van Natuurmonumenten aangegeven stond, daar had hij geen boodschap aan. We moesten maar ergens anders proberen maar niet bij hem. Opzouten. Hij ging parkeerplaats schoonmaken! Hmmmm maar op het gedeelte wat reeds klaar was konden we toch wel staan? Wegwezen. Helaas was er bij het startpunt totaal geen andere mogelijkheid. Dus snel iets anders gezocht en ja hoor, vanuit het centrum van Norg vertrok er ook eentje namens de site www.wandelenrondroden.nl en eentje met voldoende parkeerruimte in het centrum. Totaal anders dan wat we graag wilden maar wel een heel fijne tocht. Nu maar hopen dat er de komende dagen rondom Pasen nog een aantal dagen komen waarop we kunnen wandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − zeventien =