Theezakjes

De laatste tijd lezen jullie hier wat minder over mijn theezakjesverzameling. Maar dat betekent niet dat ik gestopt ben maar de interesse in de zakjes is momenteel even wat minder. Zodra ik vrij ben is het toch wat meer de activiteiten buiten zoeken. Fietsen, wandelen, tuinieren of gewoon met een boek buiten zitten. Van de eerste 2 zijn op mijn Facebook account vaak foto’s te vinden. Wat betreft de theezakjes, dat is in eerste instantie een winterhobby maar ook daar is niet zoveel van terecht gekomen. Je moet eerst weer zorgen dat je geestelijk sterk wordt en daarna proberen om je activiteiten weer langzaam op te pakken. Ondertussen is er de afgelopen maanden natuurlijk wel eens geruild en eerlijk gezegd, de mooiste zakjes zijn op mijn pad gekomen. Schitterende series uit Japan, vele mooie uit Rusland en natuurlijk de simpele zakjes uit Nederland want helaas daar weet men nog steeds niet hoe men iets moois kan maken op een enkele uitzondering na.

Afgelopen week kwam er weer eens een mega dikke envelop uit Tsjechië bij me binnen en daar zat toch zoveel moois in. Dat maakt het verzamelen dan gelijk weer een stukje leuker. Nu we wat meer aan huis gekluisterd zijn en niet naar een beurs kunnen gaan en ook winkelen in Duitsland niet aantrekkelijk is met een mondkapje. Nu ga je ook wel eens ruilen met verzamelaars waarmee je alleen op beurzen ruilt en zo komen er toch steeds leuke zakjes bij me binnen. Helaas zal het de komende zomer geen grote aantallen worden die vrienden voor me meegaan nemen uit verre oorden. Groot aantal blijft thuis of zoekt het in eigen land op. Maar voor de mensen die denken, ze doet niets meer, ja hoor ik verzamel gewoon lekker door op mijn eigen tempo en laat me niet beïnvloeden door mensen die alleen gericht zijn op aantallen. Want een oud spreekwoord zegt: Hardlopers zijn doodlopers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =